Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Vi saknar tyvärr vår katt Mira (Mirabelle), sedan den 18/7 då hon gick hemifrån Hyvelbänksvägen i Kärsta utanför Västerås.

Vi har frågat runt i trakten där vi bor, och fått ganska säkra tips på att hon synts till i närheten av vårt hem flera veckor efter att, hon försvann, och därför hoppats på att hon ska komma hem.

Hon har tidigare varit borta veckor i streck, men efter att ha efterlyst henne på olika sätt, och letat när vi fått tips om var hon tros befinna sig, börjar vi nu misströsta.

Mira är röd och vit. Hon är både chippad, och öronmärkt. När hon gick hemifrån hade hon orange/rosa halsband med ett hjärta med namn och telefonnummer ingraverat. De som sett henne säger att hon "verkar lite blyg", går undan när man lockar på henne.

Vi är tacksamma för alla tips. Ring när som helst till;

Gunilla: 070- 950 0631
Urban : 072- 575 6080

 

Vår katt Sally försvann från Rönnby måndagen den 19/8-19. Hon är kastrerad, chipmärkt och registrerad. Hon hade, när hon försvann, ett lila/grått reflexhalsband.

Hon är skygg och har aldrig varit ute på natten tidigare. Hon är helt svart med en vit fläck långt ner på magen mellan bakbenen.

Mia 073-63 10 325.

 

Vi efterlyser vår katt Torsten, han försvann från Branthovda den 25/7. Han är kastrerad, chipmärkt och registrerad. Han är ganska skygg och rädd för människor.

På bilden har han tratt men det hade han inte längre när han försvann hemifrån. Han hade ett rött halsband när han försvann men tror inte det sitter kvar längre.

Sara 0760-456569
Fredrik 070-7684780


/MVH Sara & Fredrik

 

Hej, mitt namn är Julia Granlund och jag skulle vilja efterlysa min farmors katt, Tarzan. Tarzan är en folkskygg katt som är orange i pälsen men lite inslag av vitt.
Han är även vit på nosen och är i fullvuxen storlek.

Han försvann från Flisavägen, Bjurhovda i helgen, förmodligen i lördags (17/8) tror farmor. Tarzan är en kille och är chippad, registrerad samt kasterad.

Ni får jättegärna ringa till Ingrid Nilsson (farmor) på 070-936 04 28 om någon information skulle dyka upp.

Med vänlig hälsning
Julia

 

Hej

Tusse bor på landet norr om Tillberga och han är försvunnen sedan mitten av juli. Tusse är svart/mörk brun med några vita strån på halsen (dock svårt att se på håll). Han är kastrerad och 1 år gammal. Han är inte ID-märkt och har inget halsband.

Hör gärna av er om ni sett honom. Stort tack på förhand!

Mvh, Li Dalestig 0730-220 212

Senaste