Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

"Spicy" som hon heter, har antagligen smitit ut i trapphuset då lägenhetsdörren öppnats och därefter hamnat i trapphuset.
Därefter inga spår efter Spicy.  Hon försvann 26/11 kl 22,00 från Norra Floragatan 23B, Västerås.

Spicy är kastrerad, ej id-märkt. Hon är skygg mot människor

Fredrik Ranerfors, 0705- 43 36 91

  

 

 

Hej ! Efterlyser våran katt Zimba. En kastrerad hankatt, ljusröd/ gräddfärgad och har en liten svart  fläck på vänster sidan av benet/ sidan. En pigg, kelig, kärleksfull och pratglad kille. Försvann från Råby/ Fredriksberg. 

Han försvann i början på december, är ej id-märkt.

0707-37 00 14
/Paula

 

Hej!
 
Malin heter jag och bor i Sjuntorp strax utanför Trollhättan.
 
Medan jag har varit på Rhodos under hösten och hjälpt de hemlösa djuren där så bodde mina egna katter i olika jourhem. Ztella försvann från sitt jourhem i Väne-Åsaka den 6:e december och jag har gjort allt jag kan för att hitta henne utan att få ett enda spår vilket är väldigt konstigt då Ztella vanligtvis är en katt som både hörs och syns då hon har en lång, smal och hög kroppsform samt pratar otroligt mycket och gärna med allt och alla för hon är väldigt social.
 
Kanske att Ztella kan ha råkat åka med i en bil så nu "vidgar" jag mitt sökområde för att försöka hitta henne så ni får gärna lägga ut en efterlysning på er hemsida också men jag vill INTE ha mitt tel. nr publicerat på sidan eftersom jag själv hjälper hemlösa katter så detta är privat, däremot så går det bra att kontakta mig via FB där jag heter Tazz Malin eller via min mailadress som är: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Bifogar foton på Ztella samt hennes chip nr. och hoppas på att någon vet vart hon är för ovissheten kring vart min älskade familjemedlem är håller på att driva mig till vansinne .Ztella är kastrerad. 😥💔
 
 

 

Tack på förhand! ❤
 
Mvh Malin 
 
 

 Vår honkatt Freja försvann från vårt hus i Frösåker (ovanför golfbanan) strax före midnatt 27/12.

Hon är kastrerad, id-märkt med chip (men registreringen på Sverak verkar inte ha gått igenom och de har julstängt tom 5/1). ID: 932001000555627

Lite blyg initialt, men annars mycket social, lekfull och kelig. Vet dock inte hur hon reagerar på att vara ute så här länge.

Har inte varit ute på natten tidigare, brukar komma när man ropar.Har bara varit ute ca 1-2 timmar i taget på egen hand tidigare, och aldrig längre stund på kvällen.
Vi är mycket oroliga och erbjuder hittelön till den som återfinner henne åt oss.

Beskrivning:
Halvsibirisk katt, långhårig sköldpaddsfärgad (mest brun rygg, men också inslag av strimmor av svart. Beige mage). Vit nostipp, tydligt ljusare vänster framtass (gulröd).
Höger tass svart med gulröd fläck), har också päls under tassarna. Vägde drygt 4 kg innan hon försvann.  Hon är 2 år gammal

Kontakta:
Göran Bolin 073-44 96 686 eller Marianne 073-53 59 593


/mvh Marianne Bonnert 

 

Hej, vår katt Maja har försvunnit och vi undrar om ni möjligtvis har hört något om henne eller fått in någon katt som skulle kunna vara hon.

Hon försvann måndagen den 4/12 så hon har varit borta mer än 3veckor nu. Vi bor i Surahammar. Ej kastrerad eller id-märkt.
Maja är född den 12/5 så hon är inte helt fullvuxen än. Hon är grå och svartrandig med en brun ton i en del av pälsen.
 
Hoppas verkligen att ni har fått in henne för vi är utom oss av oro.

Med vänliga hälsningar
Janike Zettergren

Vi nås på 073-047 26 08 Janike eller 070-973 29 64 Mattias.

Nyheter

Senaste