Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Det är så att min mammas katt Kissi är försvunnen sedan i mitten av juli. Vi bor i ett hus utanför Irsta, Springsta säteri 3. Hon är 9 år gammal men väldigt pigg och aktiv, en utekatt som helst inte ville stanna inomhus allt för länge, max någon timme eller ibland över natten. Det var väldigt vanligt att hon kunde vara borta 3-7 dagar men aldrig längre än så. Min mamma gav upp hoppet när en månad hade gått, hon är fortfarande väldigt väldigt ledsen eftersom hon aldrig fick ett ”avslut”

Kissis utseende och personlighet: en vanlig mörkgrå/svart randig huskatt. Randigt mönster men har även små fläckar/prickar på ryggen, har ett speciellt mönster på nacke och hals, ser nästan ut som ringar. Har tjock och glansig päls, Har en svartrosa nos, ljusgröna ögon, kisar väldigt ofta.

Ett runt ansikte med korta öron. Hon är kastrerad, id-märkt i örat  och registrerad.  Hon har ett ganska ”tjurigt” ansiktsuttryck. Har svarta trampdynor bär inget halsband. Ganska skygg och försiktig, men väldigt väldigt vänlig och go när man väl klappar henne. Tycker inte om att bli uppburen. Jamar inte speciellt mycket, är mestadels tystlåten. Tack på förhand

Med vänlig hälsning, Yegane

Mobilnr: 073-569 87 39

 

Hejsan,

jag söker och har sökt vår familjemedlem Akilles en 7 årig kastrerad kille, sen han försvann från sitt revir helt nära hemmet i Badelunda utanför Västerås den 9 augusti, under mycket märkliga omständigheter.

Följande inträffade vid försvinnandet: Akilles gick ut på kvällen den 9/8 vid 21 tiden som han brukade göra, men återkom aldrig på morgonen dagen efter.

Vi letade hela dagen fram till mörkret inföll utan resultat, men plötsligt vid 22 tiden hör jag honom jama en gång i mörkret när jag ropade på honom, sen tyst igen.
Det lät som om han ville komma men att han av någon anledning inte kunde, men han lät absolut inte skadad.

Nästa gång jag hörde Akilles var på fm. den 14 augusti, det var vindstilla och helt tyst så jag är säker på att vår kisse jamade högt och tydligt, men igen endast en gång.

Det som har fått mig att fundera över vad som egentligen hände med vår Akilles, är att sekunden efter han hördes jama smälldes en trädörr igen, sen tyst igen?
Han lät som han brukade när han vill gå ut!

Jag är ytterst försiktig med att spekulera om vad som egentligen hände när vår Akilles försvann. Men märkligt nog, talar det mesta för att Akilles inte mötte räven denna gång vilket vi förmodade till en början, utan att någon lade beslag på eller tog hand om Akilles mot hans vilja och helt utan ägarnas medgivande.

Det olustiga är att där Akilles hördes senast är ett torp beläget som endast används sommartid, och avslutet i år skedde vecka 33 vilket av någon anledning sammanföll med tiden vår kisse försvann.

Torpet har ej besökts på över 15 år p.g.a. stora relationsproblem med hyresgästen, så vad som händer där finns ingen som helst vetskap om från vår sida, och det är hyresgästen mycket väl medveten om.

Därför vädjar jag slutligen till alla riktiga djurvänner, att vara uppmärksamma på om t.ex. någon granne i Västmanland helt nyligen skaffat en vuxen katt som överensstämmer med bilderna på vår Akilles och som låter väldigt mycket.

Hittelön på 5000kronor betalas omg. till den eller de som kan lämna sådana upplysningar, att Akilles kan återkomma till hemmet igen.

Särskilda kännetecken är bl.a. att svansspetsen är helt vit som en liten lampa, samt att kissen jamar högt och mycket.

Vid upplysningar kontakta Bengt:
073-94 63 669

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Peppar sköldpaddsfärgad honkatt, hon är social och kastrerad. Vi har precis flyttat till Skultuna, Björkängsvägen 24 /Prästgärdet.

Hon försvann lördagen 16/9 hon är chippad.

Med vänlig hälsning, Daniel Laning 0707-59 21 11

 

Vår Ozzy är borta!

Ozzy försvann från Vångsta, 3 km från Erikslund, 23/8. Han kommer alltid in nattetid men då dök han inte upp.
Vi har letat i princip varje kväll och delat ut lappat. Ozzy är kastrerad, chip och reg.

Om du har några som helst upplysningar snälla hör av dig! DYGNET RUNT!

Camilla 070-31 65 588
Tomas 070-39 98 101

 

 

Vi saknar våran lilla honkatt Sazzi som försvann hemifrån på Klockartorpet 29 augusti. Hon föll/hoppade från andra våningen, så det kan hända att hon är skadad.
Sazzi är en tillgiven europé som kan vara lite skygg inför nya människor. Hon är en kastrerad innekatt, id-märkt och registrerad.

Om du ser Sazzieller har tagit hand om henne, var snäll och hör av dig till oss.

Ring Janek: 073-679 14 11

eller Ewa: 070-410 88 80


/Janek och Eva

Nyheter

Senaste