Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Det här är Polly. Hon försvann från Önsta Gryta fredagen 10/5. Polly är snäll, kelig och spinner mycket. Mycket social och kontaktsökande.

Polly är en steriliserad hona på ca 1 år. Chipmärkt och registrerad via Vettris med nr 752096700104244. När hon försvann hade hon ett leopardmönstrat halsband på sig.

Ser ni henne kontakta mig, Marie på 073-64 24 001 alt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Med vänlig hälsning,
Marie

 

 

Hej !

jag heter Redha och har en svart katt med vita tecken som heter Tomi, han försvann idag 9/5  på morgonen, från  Skallbergsgatan 18 A.

Tomii  är kelig, han är nästan två år gammal. Han är kastrerad, inte id-märkt och han är skygg.
 
Mina kontaktuppgifter:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
076-56 18 441


Mvh
Redha

 

Detta är Cissi, en söt liten kisse som tyvärr har rymt hemifrån. Hon försvann den 14 februari från bostaden, Infanterigatan 45. Vi saknar henne givetvis och vill göra allt vi kan för att få henne tillbaka.

Cissi är alltså en honkatt, och hon är kastrerad , chippad och registrerad.

Nu har vi fått starka indikationer på att hon synts på Talltorp invid cykelbanan nedanför husen på Regndroppsgatan 14 – 20. Vi har själva varit där och nästan till 100% konstaterat att det är Cissi, men eftersom hon har varit borta i snart tre månader lyckades vi inte komma henne tillräckligt nära för att ta upp henne. Hon är alltså skygg och svår att komma nära. Vår förhoppning är att kunna ta henne i en fälla när vi har fått henne lokaliserad.

Om du tror att du har sett Cissi, var snäll och ring oss snarast på nummer 021-33 11 07 eller 070-733 17 52.

Kerstin och Rune

 

Har nån sett Tazzen? Han försvann från Skälby den 6 mars. Inte chip. Hör gärna av er om ni sett honom.


073-61 55 627 Carola

 

Saknar vår Nisse sedan 11 dagar (19/4). Vi bor på Skallberget/Nordanby. Han är en snäll, gosig katt men kan var rädd. Jamar mycket, är grå och svart. Har lite norsk skogskatt i sig men är korthårig.


Kan vara på Gryta, Nordanby, Gideonsberg, Vega. Han har tatuerat nummer i örat och halsband som är svart med dödskallar på. Nisse är kastrerad.


Ring 073-62 85 235/070-71 66 883


Jeanette