Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Trigger försvann 17/6 i Surahammar på Källbergsvägen. Trigger är en kastrerad hane.

Han är öronmärkt: 7202E och chipmärkt: 752096700097638. Han är normalt social. Trigger är röd/vit

Telefon till min far Erkki: 076 13 91 621.

 

Hej! Vår katt Lizzy har varit borta sen den 28 Maj,hon försvann från Gryta i Västerås. Hon är sköldpaddsfärgad och halvlånghårig. Inte id-märkt, chippad eller steriliserad. Bar halsband vid försvinnandet som kan ha åkt av .Hon är social ,snäll ,gosig. Snälla hör av er om ni ser henne. Vi saknar henne så mycket.

/Regina
073-9994681 eller 076-2966374.
 

 

Castor har inte kommit hem efter han gick ut torsdag 4/7 vid ca 17:30. Vi bor på Erikslund,  Bildhuggarvägen 14.

Han är en kastrerad norsk skogkatt som är öronmärkt. Han är lugn och social.

Han är hos oss här när dottern är på semester.Dotterns namn Cecilia Norin skrågatan 7.

Jag som skriver är Marianne Sjöden tel:076-04 47 082
M.v.h Marianne

 

Hej!

Vår katt Lakrits har varit borta sen den 3/7. På bilden syns Lakrits. Han är chippad och kastrerad. Tyvärr så har han ännu en gång tappat sitt halsband. Han är en utekatt och brukar komma in på bestämda tider men har inte synts sen den 3:e. Vi bor på Hammarby stadshage så det är inte omöjligt att han hamnat på Oxbacken eller i något närliggande område. Han är inte så skygg och jamar lite tyst.


Mvh
Helena Appelros
073-50 47 415

Vår katt Sheeba sprang bort 7/6 från Stalldrängsgatan på Hammarby i Västerås. Hon är helt svart, och kastrerad. Hon är ID-märkt i örat, men det är väldigt otydligt så svårt att se märkningen.

Hon är skygg för främmande människor. Hon hade halsband när hon sprang bort, men vi har fått ett meddelande från någon som hittat hennes halsband i närheten av Hammarbyrampen.

Mvh, Jemima Widforss 072-52 90 092

Nyheter

Senaste