Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Hej

Jag efterlyser min katt Milo. Han är till mestadels en innekatt och när han väl går ut så håller han sig nära vårt hus och nära i området på Skälby (Bakformsgatan).
Milo är en huskatt, ca 6 år gammal, lite mindre i storlek. Han är lugn, snäll och ganska försiktig av sig. Milo är kastrerad och är öronmärkt.

Kännetecken: röd-vit katt, vita tassar, vit runtom halsen, magen, munnen. Hans päls är inte tjockt och han ser ganska smal ut. Randig svans.

Han gick ut runt kl 15:00 lördagen 13 oktober 2018.

Joseph: 072-25 15 526
Teodora: 070-47 33 527

 

 

Vår älskade katt Nisse är borta sedan onsdag 20:e juni. Han försvann från Vetterslund. Han är van vid att gå ute, men är alltid hemma på natten.

Han är öronmärkt och kastrerad, och mycket snäll och social. Vi har letat i ett stort område flera dagar och satt upp många lappar.

Du får självklart hittelön om du hjälper oss att hitta Nisse! Snälla, hör av dig om du får veta något!

073-771 71 01
076-349 35 00

/Åsa

 

 

Vår hankatt Bruno är försvunnen sen 3-4 veckor sedan. En chokladfärgad brittiskt korthår. Försvann på Södra Skiljebo. Han är chippad och registrerad. I stamtavlan heter han S. Fluvius Fazer.

Vi saknar honom så. Har ni sett eller hört något så kontakta gärna mig antingen via mejlen eller på mobil nr: 070-49 34 727.

Mvh Ann-Sofie Andersson

 

Hej!

Jag söker efter min katt Cecar som försvann den 23/9. Vi bor bredvid Tortuna kyrka! Det är en kastrerad hankatt som är chippmärkt.

Han är väldigt kelig och social hemma, ingen aning om hur han beter sig om han möter folk ute då han varit innekatt hela sitt liv. Han pratar väldigt mycket hemma! Jag och hans bror saknar honom massor!!


Mvh Nathalie Källberg ​076-89 33 616

Nyheter

Senaste