Det är så att min mammas katt Kissi är försvunnen sedan i mitten av juli. Vi bor i ett hus utanför Irsta, Springsta säteri 3. Hon är 9 år gammal men väldigt pigg och aktiv, en utekatt som helst inte ville stanna inomhus allt för länge, max någon timme eller ibland över natten. Det var väldigt vanligt att hon kunde vara borta 3-7 dagar men aldrig längre än så. Min mamma gav upp hoppet när en månad hade gått, hon är fortfarande väldigt väldigt ledsen eftersom hon aldrig fick ett ”avslut”

Kissis utseende och personlighet: en vanlig mörkgrå/svart randig huskatt. Randigt mönster men har även små fläckar/prickar på ryggen, har ett speciellt mönster på nacke och hals, ser nästan ut som ringar. Har tjock och glansig päls, Har en svartrosa nos, ljusgröna ögon, kisar väldigt ofta.

Ett runt ansikte med korta öron. Hon är kastrerad, id-märkt i örat  och registrerad.  Hon har ett ganska ”tjurigt” ansiktsuttryck. Har svarta trampdynor bär inget halsband. Ganska skygg och försiktig, men väldigt väldigt vänlig och go när man väl klappar henne. Tycker inte om att bli uppburen. Jamar inte speciellt mycket, är mestadels tystlåten. Tack på förhand

Med vänlig hälsning, Yegane

Mobilnr: 073-569 87 39


Nyheter

Senaste