Hej!
 
Malin heter jag och bor i Sjuntorp strax utanför Trollhättan.
 
Medan jag har varit på Rhodos under hösten och hjälpt de hemlösa djuren där så bodde mina egna katter i olika jourhem. Ztella försvann från sitt jourhem i Väne-Åsaka den 6:e december och jag har gjort allt jag kan för att hitta henne utan att få ett enda spår vilket är väldigt konstigt då Ztella vanligtvis är en katt som både hörs och syns då hon har en lång, smal och hög kroppsform samt pratar otroligt mycket och gärna med allt och alla för hon är väldigt social.
 
Kanske att Ztella kan ha råkat åka med i en bil så nu "vidgar" jag mitt sökområde för att försöka hitta henne så ni får gärna lägga ut en efterlysning på er hemsida också men jag vill INTE ha mitt tel. nr publicerat på sidan eftersom jag själv hjälper hemlösa katter så detta är privat, däremot så går det bra att kontakta mig via FB där jag heter Tazz Malin eller via min mailadress som är: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Bifogar foton på Ztella samt hennes chip nr. och hoppas på att någon vet vart hon är för ovissheten kring vart min älskade familjemedlem är håller på att driva mig till vansinne .Ztella är kastrerad. 😥💔
 
 

 

Tack på förhand! ❤
 
Mvh Malin 
 
 

 


Nyheter

Senaste