Huskatten har skaffat swish

 

Det som tidigare hette B-post finns inte mer! B-post användes av ideella föreningar, såsom oss. Det innebar lite billigare porto men att brevet kunde ta 3 dagar på sig för att komma fram.

Vi använde det för utskick av Medlemsblad två gånger/år och Kallelse mm till årsmöten. Vid utstick till årsmötet så handlar det om tre blad och risken är stor att det blir dubbelt porto! Av våra medlemmar kan de flesta ta emot utskick från oss på mejl, men tyvärr inte alla.

Ca 200 medlemmar tar emot med sk ”snigelpost”. Det fördyrar plus att det inte är bra för miljön. Så om du är medlem och läser detta, men inte har meddelat din e-adress: SNÄLLA – mejla mig din e-adress på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.! Vi vill hellre lägga pengarna på kissarna än på porton. Våra e-medlemmar får dessutom ibland lite annan information också, sådant som vi inte kan trycka upp och skicka ut till alla.
 

 

Stöd Huskatten Västerås automatisk - ladda ner det nya tillägget på din dator!

Nu har äntligen Sponsorhuset släppt den nya versionen av Handla Smart. Tillägget för Google Chrome som gör att både du och 
Huskatten Västerås automatiskt får pengar tillbaka när du handlar från över 500 kända nätbutiker. Klicka på denna länk när du sitter vid datorn och testa hur smidigt det funkar:

www.sponsorhuset.se/huskatten/handlasmart

Nyheter

Senaste