Katterna som flyttat från Huskatten har alla fått nya liv, i nya hem, med nya familjer.
Här kommer lite bilder och berättelser om katternas nya vardag

Om ni vill lägga in en bild och text på en katt som du köpt på Huskatten Västerås, så maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Hej, jag heter Milou och bodde hos er till det att nuvarande husse hämtade mig den 19 oktober.

Min husse tyckte att jag skulle skriva några rader och berätta om hur jag har det men först ett tack för att ni tog hand om mig.

De två första dagarna var jag lite reserverad, jag låg mest i den kattsäng som jag fick med mig från er.

Jag hade ingen matlust och husse tyckte att jag var mager så han kom med kattgodis och vispad grädde de första dagarna men nu äter jag och har provat flera sorter men jag har fastnat för Purina och så gillar jag kattmjölk.

Nu har jag blivit mer hemtam, sängen som jag fick med mig är borta. På dagarna ligger jag mycket i transportväskan (husse har en baktanke att jag skall bli van vid den). Jag har klöspelare och en pelare med ett krypin samt en hylla som sitter på fönsterbrädan. Där kan jag ligga och ha koll på vad som sker. Vi bor sex trappor upp så husse har beställt nät till balkongen.

Annars ligger jag mycket i husses knä och på nätterna ligger jag i hans säng, jag växlar med att ligga på hans arm och vid hans fötter.

Han kelar mycket med mig och så håller han på med mina tassar, han försöker att vänja mig inför kommande kloklippning.

Vi är hundvakt varje söndagskväll åt en liten hund som heter Truls. Vi hade träning ett par gånger innan söndagen, men det var inga problem. Jag sa åt hunden en gång, att en meters frizon gäller och det fungerar. Han är lite svartsjuk när jag ligger i husses knä och han får ligga på fotpallen.

Detta var lite om mitt nya liv. Nästa projekt blir att vi skall hälsa på en av husses döttrar. Hon har en Ragdoll och en Main Coon.

Ja, detta var lite om min nya fas i tillvaron, vi blir nog bra kompisar min nya husse och jag.

Hälsningar från Milou (Mille)

 

Liva flyttade in med mig den 23 oktober. Hon har precis hunnit vänja sig med mig och hennes nya bostad.

Även om Liva är 7 år så hittar hon gärna på lite bus ibland. Hennes favorit sovplats är mattes säng. Hon tycker mycket om att gosa och prata.

Hälsningar från Liva och hennes familj!

 

Maia flyttade hem till oss i början på Augusti. Oj vad vi trivs med henne, och hon med oss! I början var hon lite avvaktande, men ville ändå gärna vara precis där vi var, hon spanade liksom in oss lite.

Det tog inte lång tid innan det kändes som att hon var helt bekväm och kände sig som hemma hos oss, snart var det dags att få börja gå ut och Maia satt ofta i fönstren och kikade ut.

Nu får Maia gå ut som hon vill men väljer att bara vara ute korta stunder, mest ligger hon och myser på soffan. Hon håller sig undan för våran ettåring(klokt) som gärna jagar svansen men hon gosar så gärna med våran fyraåring.

Favvoplatsen är ryggstödet på soffan, där kan man även ha koll på trädgården och hönsen!


Kram Maia med familj!
 

 

Hej alla på huskatten!

Nu har vi bott här i över en månad och vi trivs något otroligt! När vi kom hit var vi väldigt nyfikna och Skugga tydde sig snabbt till både husse och matte. Snö däremot höll sig mest för sig själv eller i närheten av Skugga. Men efter bara några dagar ville vi båda hänga med överallt, även in på toaletten.

Eftersom att vi är så pass unga har vi redan börjat hitta på hyss här hemma och vår favoritlek är att leka med toalettpappret. Men nu har matte fått gömma undan det, så vi får nöja oss med våra egna leksaker. Så osjysst! Vi sover gärna nära varandra på vår alldeles egna filt, eller på varandra. Det är ju mjukt och mysigt att sova på varandra!

Nu ska vi fortsätta jaga varandra över hela lägenheten och längta tills i januari då vi ska flytta till ett större hem med husse och matte. Då får vi en dubbelt så stor yta att leka på, det ska bli så kul!

Hälsningar Snö och Skugga

 

 

Heej!

Jag och min sambo adopterade lilla Melvin i mars.

Han är en sån fantastiskt fin kille. Har vuxit väldigt mycket sen vi fick honom... han har blivit lång & ståtlig

Varje natt kommer han och lägger sig med oss i sängen och vill mysa. Han äääälskar att ligga i soffan... haha med sin egna sovstil

Han bara älskar att busa, han gillar att smyga litegrann, sitta bakom ett hörn och hoppa fram sådär busigt =)

Han har två gosedjur som är hans favoriter  Bär runt på dom och kommer med dom till sängen och vill mysa & leka med dom.

Hälsningar från
Melvin, husse och matte

 

Senaste