Katterna som flyttat från Huskatten har alla fått nya liv, i nya hem, med nya familjer.
Här kommer lite bilder och berättelser om katternas nya vardag

Om ni vill lägga in en bild och text på en katt som du köpt på Huskatten Västerås, så maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Första vintern på landet. Har lite svårt att gå i snön, men vill ändå ut och kanske komma in med en och annan mus. Har snabbt anammat kattluckan.

Sitter gärna på fönsterbrädan och kollar fåglarna utanför. Bästa sovplatsen på natten är under täcket hos matte. Är inte riktigt bekväm med andra människor utan springer undan.

Agneta och Rolf

 

Hej,

Här kommer en julhälsning från Mini (Glimma).

Min första jul hos min nya familj är riktigt bra. Julgranen är ett fantastiskt klätterträd där jag får vara så mycket jag vill.
Förmodligen därför att jag klättrar väldigt försiktigt, ligger helt still uppe i grenverket och inte har haft ned eller lekt med en enda kula eller prydnad.

Gott Nytt År!
Önskar Mini

 

Hallojj,

På huskatten hette jag Putte men heter idag Bagheera, min husse valde det namnet då han tyckte jag liknade en panter. Jag har fått flytta in till min nya matte och husse där jag trivs såå bra.

Mina dagar består av en massa god mat, lek o bus och sova i min egna fåtölj. Om dagarna älskar jag att följa efter matte och husse nyfiket överallt.
Varje kväll runt 22-tiden är det gos-time, då måste husse och matte klappa och pussa på mig tills jag tröttnat.

Jag har även eget rum där jag har en  massa kattleksaker att leka med, men att jaga flugor som flugit in är ändå en favorit.

Hälsningar från Baghera (Putte) med familj

 

 

Mjau!

Nu är det 5 år sedan (28 juni) som jag lämnade ER. Det känns som igår. "Föräldrarna" hade tänkt lyssna på Petra Marklund (Cityfestivalen) den kvällen, men det blev jag istället.

Nu är jag mycket ute i trädgården med "pappa". Vädret kan man inte klaga på. När jag är inomhus, så brukar jag leka kurragömma. Ett favoritställe är en tom stor papperspåse. Hos "mamma" söker jag närhet dygnet runt.

Hon smälter när jag spinner högt och trampar med framtassarna.

Jag önskar ER alla en härlig sommar och "VI" glömmer ER aldrig!

Många nospussar!
Doris Oksanen

 

 

Hej!

Brumma heter Maja numera. Hon utforskar omgivningarna och har klurat ut hur kattluckan funkar. Smart kisse!


Agneta och Rolf

 

Nyheter

Senaste