Amon(på huskatten hette han Moses) tog verkligen inte lång tid på sig att finna sig tillrätta. En sådan trygg och härlig kille, var som hemma samma sekund som han klev ut ur transportburen. Här fanns det många härliga ställen att utforska och många favoriter att slumra och sova finns det.

När husse och matte traskar omkring i lägenheten så brukar han springa framför och slänga sig på rygg, för han gillar verkligen att gosa och på nätterna brukar han smyga sig upp i barnsängen för att titta att bebisen sover tryggt där. Han verkar förstå att det är en liten krabat som är mycket nyfiken och viftar med händerna så är det inte illa menat. Då går han bara undan. Man märker att de bägge små har fattat tycke för varandra! Det är fint att de kommer få många fina år och minnen tillsammans.

Ibland låter det som en häst galopperar vilt, då tar han i! Full fart, fram och tillbaka. När han busar så busar han verkligen. Men oftast så är det ryggläge som gäller, och sover han på mage så är det full avslappning med tassar och ben rakt ut.

 

 

Nyheter

Senaste