LILLEMAN fann sig snabbt tillrätta här. Han uppför sig som en hund, följer mig överallt. Köpte ett koppel och tog ut honom på små promenader. Efter ett tag så stod han en morgon och jamade högt för att få gå ut.

Fick gå u själv, satt själv på altan 15 minuter men ville sedan in. Nu jamar han när han vill ut och jamar när han vill in. Följer runt mig på gården runt till utehus, stall o s v.

Han har fångat tre möss, varav en som han så snällt hade lagt i sängen. Ska sova under täcket tätt intill mig varje natt.


ARWEN var mer försiktig i början, första dagen såg jag knappt till henne. Men dagarna gick, till slut tordes hon komma ner ifrån övervåningen och titta. Men snabbt upp igen. Men var Lilleman nere, så gick hon bakom honom och tittade.

Idag är hon en riktig kramkatt, ska alltid ligga i knät om jag ligger i sängen, sitter och äter och stänga toalettdörren får man inte, då jamar hon högt.

Hon har vält ner två lampor i fönstren, men hon är lika glad för det. Hon ligger också under täcket, men sen avslutar hon i en säng i gästrummet varje natt.

Dom  busar tillsammans ibland, då jagas det hej vilt inne i huset och ibland så ligger dom tätt intill varandra och kurrar. Härligt att se.


Med vänlig hälsning

Peter, Arwen och Lilleman

Nyheter

Senaste