Hej Hej Alla kattälskare

Här har jag en katthona på 16 år som jag köpt hos Huskatten. Hon hette då Grållan men numera omdöpt till Skrållan. Trots hög ålder så är Skrållan matglad (äter Allt?), lekfull, temperamentsfull, kelig och väldigt social. Hon börjar spinna bara man ropar på henne och älskar att ligga i knät och ligger mer än gärna på sängen och gosar.

Här hemma har Skrållan en kattkamrat som heter Jackie 11 år och även hon hona. Dom trivs mycket bra tillsamnans och jaa...mattorna blir ofta till dragspel. Hon var 8 månader när hon kom till oss och har varit en beskyddande kisse. När mina barn föddes så vakade hon över dom...både i sängen och på golvet. Hon har aldrig rivit eller skadat någon av oss och vi älskar henne mycket.

2015 fick Skrållan en tumör på 3×5 cm och blev opererad akut. Hon kryade på sig snabbt och tratten på huvudet var ej populär. Enligt veterinären kan cancern komma tillbaka, men jag har inte märkt av någonting konstigt ännu. Vi älskar våra katter mycket. Skrållan är alltså 16 år( 82 år i människoår räknat) och Jackie 11 år. ??

Mvh Linda & barnen.

 

Nyheter

Senaste