AKUT

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2013.


FIA och en annan kisse hittades i bostaden sedan deras matte avlidit. Ingen vet hur länge de varit ensamma, men det handlar alltså om flera dagar som de tvingats leva utan mat, tillsyn mm. Den andra kissen var i så dåligt skick att vi tyvärr inte lyckades rädda hans liv.

Fia är en ljuvlig liten tjej. Hon är snäll och mysig och om man vill ha en katt som man kan klippa klorna på utan att bråka, så är hon perfekt. Hon bryr sig inte om det. Fia är lite ”pratig” av sig, dock inte högljutt så det stör. Hon tycker också om att dricka vatten direkt från vattenkranen.

Fia tycker inte om barn, så en barnfamilj är ingenting för henne. Det får heller inte finnas annan katt i hemmet, för hon är oerhört rädd för katter. Ja, hon hatar dem faktiskt. Lite underligt, med tanke på att hon levt med en annan katt. Men vi vet ju inte hur pass kompisar de var.

Fia flyttade till ett hem, men den tänkta matten jobbade mycket och Fia kände sig ledsen och ensam. Hon fick därför komma tillbaka till oss. Fia är mycket kärlekstörstande och vill ha mycket närhet. Därför bör det i hemmet finnas någon som är hemma mycket. En pensionär eller någon som jobbar deltid skulle passa henne bra.

Fia har tvingats ”flytta runt” en hel del, så vi ser det som att, nästa hem måste vara ett livslångt sådant! Det är inte bra för katter att tvingas ”flytta runt”, som hon gjort. Man måste alltså vara ganska säker på att man verkligen vill ha en kisse.

Fia finns i ett av våra jourhem och den som är seriöst intresserad av att ge henne ett hem mejlar vår e-adress, så vi kan avtala tid för besök.Nyheter

Senaste