AKUT

Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2016.


Nisse sågs i området under en månads tid, när han sökte mat och hjälp. Han försökte ta sig in hos människor och han försökte även ta sig in i bilar.

Den här vackra pojken är oerhört kärlekstörstande och sällskapssjuk. Han fullkomligt älskar människor men lika intensivt avskyr han andra katter. Så ett hem där annan katt finns är inte att tänka på för godingen Nisse. Däremot älskar han barn, så en barnfamilj vore bra. När vår volontär gick ut med honom i sele och han såg barn sprang han fram till dem genast och ville gosa.

Nisse fick flytta till en av våra volontärer. Men det visade sig att han är en kille som absolut måste få gå ut ibland. Det räcker inte med att gå i sele – han måste få kunna gå fritt. Han måste alltså få ett hem som ligger så till att en kisse kan gå ute fritt. Bor du så och har funderingar på en katt? Då är Nisse ditt självklara val. Han är en helt underbar kisse och den som öppnar sin dörr för honom kommer aldrig att ångra sig.

Nisse finns kvar hemma hos volontären och om du är seriöst intresserad av att ge honom ett hem så kör vi dig dit, så ni får träffas. Kontakta oss så vi kan avtala tid för när detta ska ske.

 

Nyheter

Senaste