Hona. Kastrerad, öron- och chipmärkt. Född  2014.

SIDEN och tre andra kissar omhändertogs av myndigheterna pga att de tvingades leva i misär och elände. De var väldigt rädda i början när de kom till oss.

Vi var väldigt osäkra på om Siden var rädd för katterna eller för människor. Därför fick hon komma till ett jourhem, där inga andra katter finns.

Efter bara några dagar i jourhemmet blev lilla Siden som en helt annan kisse. Hon spann, kelade, lekte och började ”leva upp” ordentligt. Hon blev lugn, trygg och harmonisk.

Siden söker nu ett nytt hem där hon får den kärlek hon saknat tidigare i livet och där hon kan börja lita på människorna igen. Den som öppnar sitt hem för henne måste vara beredd att ge henne den tid hon behöver för att bli helt harmonisk. Det kommer inte att ta lång tid, det är vi helt säkra på. I jourhemmet tog det endast ett par dagar. Hon vill ha ett hem där ingen annan katt finns.

Siden har flyttat till ett annat jourhem, men om du är seriöst intresserad av att ge henne ett livslångt, kärleksfullt hem så kör vi dig till jourhemmet så ni vår träffas. Mejla oss så vi kan avtala lämplig tid.

 

Nyheter

Senaste