TINGAD

Hane, kastrerad, chipmärkt. Född  den 18/5 2012

LASSE och 4 andra katter kom till oss då deras matte blivit svårt sjuk och måste flytta till ett sk ”boende”. De är födda hos kvinnan och de har aldrig varit ute. De ska alltså förbli innekatter.

Lasse, och hans syskon, har varit mycket högt älskade och har fått en hel del rutiner, som inte kan uppfyllas hos oss, tyvärr. Bl a så har de, varje kväll när matte borstat tänderna för att gå till sängs, kommit och suttit bredvid och väntat. När matte var klar med sina bestyr skulle de få sina tänder borstade! Men det syns också på tänderna idag – alla har tänder som en ung katt, sa veterinären! Så en blivande matte och/eller husse kan gärna fortsätta med tandborstningen. Tandproblem är annars mycket vanligt hos katter och vi vet ju alla hur ont det gör i en trasig tand.

En sak till med Lasse: Han har följt TV-serien ”Hem till gården” och sett varje avsnitt sedan starten. Han har suttit i soffan tillsammans med matte och tittat på avsnittet med njutning. Nu går ju inte den serien längre, men han kanske kan tänka sig börja titta på någon annan fin och intressant TV-serie.

Lasse kan tänka sig att flytta tillsammans med någon av sina syskon, men kan också bo som ensamkatt.

Lasse ska ha sin andra vaccination under vecka 43, men kan tingas redan nu.

 

Senaste