AKUT

Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2016.


FERDINAND sågs i området hela vintern, där han sökte mat och hjälp. Många i området matade honom, så han överlevde vintern.

Ferdinand är en underbar kille. Han är vacker, snäll och lite pratig av sig. Den här killen är full av energi. Energi som han behöver få utlopp för ute. Han måste alltså få bo där han har möjlighet att gå ut.

Han börjar bli så oerhört ledsen hos oss nu att vi ser det som akut att han får ett hem snabbt. Han blir överlycklig när vi leker och gosar med honom, men när vi går från hans rum gråter han högljutt! Vi tycker så synd om honom. Den som öppnar sitt hem för den här underbara killen kommer inte att ångra sig.


 


 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2016.


MARRE är en ljuvlig och mycket vacker liten tjej. Hon följer sin matte och/eller husse som en hund. Här är en tjej som vill sitta i TV-soffan med dig på kvällen.
Hon är mycket sällskaplig och vill vara nära hela tiden. Hon är också, som katter brukar vara, mycket nyfiken av sig.

Marre älskar människor men fullkomligt hatar andra katter! Hon kan därför inte bo i ett hem där annan katt finns.

Marre finns i ett av våra jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge henne ett hem så mejlar du oss. Vi avtalar då tid när vi kan åka till jourhemmet så ni får träffas.

 


 

Underkategorier

Katter som listas som akuta är katter som i större utsträckning behöver ett nytt hem, ofta för att de inte trivs tillsammans med andra katter eller för de inte trivs i den miljö som erbjuds i Huskattens lokaler. Vi är väldigt måna att alla våra katter till slut får ett kärleksfullt och omtänksamt, men kanske lite extra måna om dessa katter.

Nyheter

Senaste