Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född den 1/1 -12. 
 

AFFEs ägare var tvungen åka och jobba utomlands och kunde inte ta med sig kissarna. Det fanns inga anhöriga som kunde hjälpa till med att ta hand om katterna. Men då vi hade plats och möjlighet just då fick de komma till oss.

Affe är en jättemysig kille, snäll och kelig.  Han tycker dock inte om barn, så en barnfamilj är ingenting för honom. Han gillar heller inte att åka bil, så matte och/eller husse kan inte ha med sig honom på några längre resor. Däremot gillar han sin kompis Felix och kan tänka sig att flytta till samma hem som honom

 

 

 

Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född den 1/5 -10. 
 

FELIXs ägare var tvungen åka och jobba utomlands och kunde inte ta med sig kissarna. Det fanns inga anhöriga som kunde hjälpa till med att ta hand om katterna. Men då vi hade plats och möjlighet just då fick de komma till oss.

Felix är en jättemysig kille, snäll och kelig. Han tycker dock inte om barn, så en barnfamilj är ingenting för honom. Han gillar heller inte att åka bil, så matte och/eller husse kan inte ha med sig honom på några längre resor. Däremot gillar sin kompis Affe och kan tänka sig att flytta till samma hem som honom.

 

 
Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2017. 
 

ISABELLE är en ljuvligt snäll, mysig och go kattflicka. Helvita katter brukar vara döva, men Isabelle är hörande.

Isabelle fullkomligt hatar hundar, så en familj där det finns hund är inte något för henne. Hon tycker heller inte om katter, så det får inte finnas någon kisse i hemmet heller. Däremot har hon en stark längtan efter att få gå ut ibland, så ett hem där den möjligheten finns är närmast ett ”måste”. Hon finns i ett jourhem och hon följer jourhemsmatte som en hund – dit jourhemsmatte går, dit går också Isabelle. Hon visar jourhemsmatte att hon längtar ut genom att försöka smita ut så fort dörren öppnas.

Isabelle finns, som sagt,  i ett jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge henne ett hem så kör vi dig dit så ni får träffas.
 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2017.

KATTIS ägare blev svårt sjuk och hemtjänsten kontaktade oss. Då vi hade plats ledig så fick hon komma till oss.

Kattis är en ljuvlig, snäll, mysig och lite busig tjej. Hon tycker om barn, så i en barnfamilj skulle hon trivas utmärkt. Hon trivs också med hankatter, men absolut inte med honkatter. Hon skulle också trivas som enda kissen i familjen.

 

 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född juli 2015.

TROJA och hennes ”plastsyster” Maja kom till oss via hemtjänsten, då deras ägare blivit svårt sjuk och inte kunde ta hand om dem längre.

Troja har, av misstag, fått samma öronmärkning som en annan av ”våra” kissar. Vår veterinär har kontaktat kattregistret om detta, så de vet om det. Det kommer inte att innebära några problem i framtiden. Hon är ju chipmärkt också och det är med ett nummer som bara hon har.

Troja är en liten aning blyg av sig, men det tar inte många minuter för henne att inse att man är snäll och vill henne väl. Hon är en mycket snäll, kelig och kärlekstörstande liten tjej.

Troja tycker om barn och kan mycket väl tänka sig bo i en barnfamilj. Ett ”måste” för henne är att få bo i samma hem som sin”plastsyrra”.

Troja och hennes syster Maja finns i ett av våra jourhem. Om du är seriöst intresserad av att ge dem ett hem så kör vi dig dit, så ni får träffas.
 

 

Fler artiklar...

Underkategorier

Nyheter

Senaste