Hona. Född  den 4/9 2019

GEISHA och hennes fem syskon föddes hos oss några dagar efter att deras högdräktiga mamma kommit in. Allt gick bra vid födseln trots att mamma gått ute en tid och lidit av matbrist och värme.

Geisah är en ljuvlig, busig och snäll liten tjej som nu är färdig för ett nytt hem. Hon vill gärna flytta tillsammans med någon av syskonen eller med mamma.

 

 

Hane.  Född den 4/9 2019

GIBSON och hans fem syskon föddes hos oss några dagar efter att deras högdräktiga mamma kommit in. Allt gick bra vid födseln trots att mamma gått ute en tid och lidit av matbrist och värme.

Gibson är en ljuvlig, busig och snäll liten kille som nu är färdig för ett nytt hem. Han vill gärna flytta tillsammans med någon av syskonen eller med mamma.

 

 

Hane.  Född den 4/9 2019

GIMLEY och hans fem syskon föddes hos oss några dagar efter att deras högdräktiga mamma kommit in. Allt gick bra vid födseln trots att mamma gått ute en tid och lidit av matbrist och värme.

Gimley är en ljuvlig, busig och snäll liten kille som nu är färdig för ett nytt hem. Han vill gärna flytta tillsammans med sin bror Gizmo eftersom de är bästisar.

 

 

Hane. Född den 4/9 2019

GIZMO och hans fem syskon föddes hos oss några dagar efter att deras högdräktiga mamma kommit in. Allt gick bra vid födseln trots att mamma gått ute en tid och lidit av matbrist och värme.

Gizmo är en ljuvlig, busig och snäll liten kille som nu är färdig för ett nytt hem. Han vill gärna flytta tillsammans med sin bror Gimley eftersom de är bästisar.

 

 

Hane. Född den 4/9 2019

GORDON och hans fem syskon föddes hos oss några dagar efter att deras högdräktiga mamma kommit in. Allt gick bra vid födseln trots att mamma gått ute en tid och lidit av matbrist och värme.

Gordon är en ljuvlig, busig och snäll liten kille som nu är färdig för ett nytt hem. Han vill gärna flytta tillsammans med någon av syskonen eller med mamma.

 

Fler artiklar...

Underkategorier

Senaste