Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2014.


FREDDY är en snäll och go kille som nu längtar efter en ny matte och/eller husse. Han älskar barn så en barnfamilj skulle passa honom perfekt.
Han går också bra tillsammans med honkatter – om de är snälla mot kattpojkar!

Vi tror att Freddy skulle vilja bo i ett hem där han har möjlighet att gå ut ibland. ”Till och från” har han visat tecken på det.

Freddy finns i ett av våra jourhem. Om du är seriöst intresserad av att träffa honom så mejlar du på vår e-adress så kan vi avtala tid när vi åker dit så ni får träffas

 


 

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2015.

GINNY och (troligen) hennes dotter Gina sågs söka mat och värme under 3 månader. Upphittaren kontaktade oss när denne förstod att kissarna var hemlösa.
Vi hade plats ledig och kunde ta in dem genast.

Ginny är en snäll och kelig liten tjej. Hon längtar ut, så hon måste få komma till ett hem där hon har möjlighet att få gå ut ibland. Då hon och dottern är mycket fästa vid varandra så måste de få flytta till samma hem.

  

 

Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2016.

GINA och (troligen) hennes mamma Ginny sågs söka mat och värme under 3 månader. Upphittaren kontaktade oss när denne förstod att kissarna var hemlösa.
Vi hade plats ledig och kunde ta in dem genast.

Gina är en snäll och kelig liten tjej. Då hon och mamman är mycket fästa vid varandra så måste de få flytta till samma hem.
 


 

Underkategorier

Nyheter

Senaste