AKUT

Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2015.


FABIAN är en kattkille som är van vid barn men som inte tycker om att åka bil. Så att åka till en sommarstuga som ligger långt bort är ingenting för honom.

Fabian är en snäll, mycket kelig och sällskapssjuk kille. När vi går ut ur hans rum så gråter han högljutt efter oss.
Han vill ha mer sällskap och vi tycker så oerhört synd om honom när han gråter så. Han behöver få en matte och/eller husse snart.

Han är sprängfylld av energi och därför måste han få bo där han kan få gå ute och få utlopp för all sin energ

 

 

 

Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2017.


TIMON har setts över en vecka i området. Till slut sökte han sig till ett ställe med pallar som stod lutade mot en husvägg, där han kunde ligga någorlunda torrt.        

När han kom in till oss såg han bedrövlig ut i munnen. Hos veterinären upptäcktes att en tand skurit in i hans läpp. Vad ont han måste haft, lille killen.
Detta är, naturligtvis, fixat av veterinären och han är helt ok i munnen nu.

Vackre Timon fick ett hem för kort tid sedan, men en tragedi  i familjen,  gjorde att de tvingades lämna tillbaka honom. Detta gjorde husse med tårar i ögonen, då Timon var högt älskad. Husse sa också att, den som ger Timon ett hem får gärna ringa honom och prata med honom.

Vackre Timon längtar nu efter en ny matte och/eller husse som vill öppna sitt hem för honom. Den som gör det kommer aldrig att ångra sig, för han är en underbart, snäll, kelig och go kille.

 

 

Hona. Född den 26/4 2018.

NUTELLA och hennes tre syskon föddes på Huskatten av sin nätta, lilla mamma Nettan. När de var fyra dagar gamla fick de komma till ett
av våra jourhem, där de fortfarande finns.

När Nutella och hennes syskon var drygt sex veckor blev deras mamma  sjuk av svåra hormonrubbningar och det gick tyvärr inte att rädda henne.
Som tur var så hade ungarna börjat äta fast föda, dessutom med mycket god aptit.

Nutella har fått sin första vaccination och hon kan nu tingas. När hon är 12 veckor ska hon ha sin andra vaccination och kan flytta till sitt nya hem när hon fyllt tre månader.

Nutella måste få flytta till samma hem som syrran Nelly. Eller kanske kan du tänka sig alla fyra? Hjärtklappning av kärlek och skratt i massor garanteras!

Nutella och hennes syskon finns fortfarande i sitt jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge Nutella och hennes syskon ett hem så mejlar du oss.
Vi ska då avtala tid när vi åker till jourhemmet, så ni får träffas.

 

 

Hona. Född den 26/4 2018.
    
NELLY och hennes tre syskon föddes på Huskatten av sin nätta, lilla mamma Nettan. När de var fyra dagar gamla fick de komma till ett av våra jourhem, där de fortfarande finns.

När Nelly och hennes syskon var drygt sex veckor blev deras mamma  sjuk av svåra hormonrubbningar och det gick tyvärr inte att rädda henne. Som tur var så hade ungarna börjat äta fast föda, dessutom med mycket god aptit.

Nelly har fått sin första vaccination och hon kan nu tingas. När hon är 12 veckor ska hon ha sin andra vaccination och kan flytta till sitt nya hem när hon fyllt tre månader.

Nelly måste få flytta till samma hem som syrran Nutella. Eller kanske kan du tänka sig alla fyra? Hjärtklappning av kärlek och skratt i massor garanteras!

Nelly och hennes syskon finns fortfarande i sitt jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge Nelly och hennes syskon ett hem så mejlar du oss. Vi ska då avtala tid när vi åker till jourhemmet, så ni får träffas.

 

 

 

Hane. Född den 26/4 2018.
    
NICKY och hans tre syskon föddes på Huskatten av sin nätta, lilla mamma Nettan. När de var fyra dagar gamla fick de komma till ett av våra jourhem, där de fortfarande finns.

När Nicky och hans syskon var drygt sex veckor blev deras mamma  sjuk av svåra hormonrubbningar och det gick tyvärr inte att rädda
henne. Som tur var så hade ungarna börjat äta fast föda, dessutom med mycket god aptit.

Nicky har fått sin första vaccination och han kan nu tingas. När han är 12 veckor ska han ha sin andra vaccination och kan flytta till sitt nya hem när han fyllt tre månader.

Nicky måste få flytta till samma hem som brorsan Nemo. Eller kanske kan du tänka sig alla fyra? Hjärtklappning av kärlek och skratt i massor garanteras!

Nicky och hans syskon finns fortfarande i sitt jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge Nicky och hans syskon ett hem så mejlar du oss. Vi ska då avtala tid när vi åker till jourhemmet, så ni får träffas.

 


 

Fler artiklar...

Underkategorier

Katter som listas som akuta är katter som i större utsträckning behöver ett nytt hem, ofta för att de inte trivs tillsammans med andra katter eller för de inte trivs i den miljö som erbjuds i Huskattens lokaler. Vi är väldigt måna att alla våra katter till slut får ett kärleksfullt och omtänksamt, men kanske lite extra måna om dessa katter.

Nyheter

Senaste