Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född mars 2012.

RAMBO bodde i stor misär och elände. Ägarna skulle flytta och ville inte ha katten med sig, så vi var där och hämtade honom eftersom risken var mycket stor att de annars skulle kasta ut honom.

Rambo var mycket rädd i början, särskilt för män. Han är fortfarande avvaktande och försiktig, men när han känner trygghet så vet han inte ”till sig” av lycka över att få kela och mysa. Rambo är en oerhört snäll kille. Man måste dock vara beredd på att ge honom den tid han behöver för att bli helt trygg och harmonisk.
    
Rambo fick ett hem hos ett par som, vi trodde, älskade honom. Men efter två dagar kom de plötsligt på att de vill ha kattunge istället! Vi blev fruktansvärt ledsna, särskilt på Rambos vägnar. Att som en rädd, snäll och kärlekstörstande liten kisse äntligen få ett hem, sedan bli sviken på detta sätt – det gör oerhört ont i våra hjärtan.

Nästa hem för Rambo måste bli ett livslångt sådant. Man måste veta att man verkligen vill ge honom ett kärleksfullt hem. Man måste också verkligen veta att man kan ge honom den tid han behöver. Den som gör det kommer inte att ångra sig, det vet vi.

Rambo finns i ett av våra jourhem. Om du är seriöst intresserad av att ge honom ett hem så kör vi dig dit så ni får träffas.