TINGAD

Hane, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född  2008.

SNÖBOLLs  matte avled och han fick komma till oss. Det fanns två kissar i hemmet, men anhöriga tog hand om den andra kissen. De två katterna kom inte överens och vackre Snöboll var så svårt hunsad av den andre kissen att han levde sitt liv i en garderob!

Han är lite blyg och försiktig av sig, av förståeliga skäl. Hans blyghet har börjat ge med sig. I nya hemmet måste man vara beredd att ge honom den tid han behöver för att bli riktigt trygg. Han tycker mycket illa om att åka bil, så hans blivande människor kan inte ha t ex en sommarstuga långt bort som de åker till och tar med sig honom.

Han är mycket kärlekstörstande och spinner gärna och mycket när man kelar med honom. Ett sätt att komma honom ”inpå livet” är att karda honom. Han blir salig av lycka när man gör det och han vrider
kroppen åt alla håll i ren njutning.

Snöboll blev mycket ledsen hos oss. Vi blev oroliga för honom, då han faktiskt började verkar rent av deprimerad.

Vi hade fått in en kull moderlösa kattungar som var så små att de behövde en vuxen katt som tog hand om dem. Matning kunde vi fixa, men en kattunge behöver så mycket mer.

Vi tog en chansning och lät ungarna komma in till Snöboll. WOW! Det var ett lyckodrag! Snöboll började leva upp och han har blivit en mycket stolt ”plastpappa”. Han tvättar och fostrar ungarna precis som en kattmamma skulle gjort.
 
Snöboll måste komma till samma hem som GORDON. Den av ungarna som han gillar allra mest.
Nyheter

Senaste