TINGAD
 
Hane. Född den 21/10 2017. 
 
TRULs högdräktiga mamma kom in och efter några dagar fick hon komma till ett av våra jourhem. Där födde hon sina fyra små på kvällen den 21/10 -17. Truls var en av dem.
 
Truls är en mycket snäll, busig och kelig kille. Han visar gärna upp ”boxarkonsten”. Alltså hur man, sittandes, kan vifta med framarmarna, som en boxare gör.
 
Hela kullen älskar varandra så en dröm vore ju om någon kunde tänka sig att ge de fyra små charmtrollen ett gemensamt hem. Men det är kanske att önska för mycket. Det är inte helt lätt att veta vem av dem som han allra helst skulle vilja bo tillsammans med hela livet, om han fick välja. Men den som han oftast ligger och sover tillsammans med är brorsan Torsten. Så om man inte kan tänka sig alla fyra så är det Torsten som Truls måste få flytta tillsammans med.
 
Kattungar får inte tas från sin mamma innan de är minst 12 veckor. Vi "släpper" aldrig en kattunge innan den är 3 månader. Truls får alltså inte flytta före den 21 januari -18. Men han kan tingas redan nu.
 
Truls finns kvar i det jourhem han föddes i. Om du är seriöst intresserad av att ge honom ett livslångt hem så kör vi dig till jourhemmet så ni får träffas. Mejla vår e-adress för att avtala tid för besöket.
 
 
 

Nyheter

Senaste