Hona. Född ca 1/9 2016. 
 
TILLY hittades i ett mindre samhälle strax utanför Västerås. Hon sökte hjälp och mat och var dessutom högdräktig. Vi hade en plats ledig och hon fick komma till oss som akutfall.
 
En högdräktig honkatt bli kvar hos oss under flera månader och det är inte djurvänligt att hon ska behöva leva i ett rum så lång tid. Dessutom upptar hon ett rum flera månader, ett rum som någon annan hungrig och frusen kisse behöver. Därför fick hon komma till ett av våra jourhem efter några dagar. Där födde hon sina fyra ungar ett par dagar senare. 
 
Vi tror Tilly alltid bott på landet, att hon aldrig sett en bil t ex. När hon, i jourhemmet, satt och tittade ut genom fönstret reagerade hon med stor förvåning på bilar och människor som gick eller cyklade utanför. Hon blev inte rädd, men såg förvånad ut.
 
Tillys ungar flyttade till sina nya hem när de var 3 månader och Tilly söker nu ett eget hem. Hon är en underbar liten tjej - kelig, busig och kärlekstörstande. Hon skulle kastreras och id-märkas men hon började löpa och vi hann inte bryta löpet. Ny tid skall bokas men hon kan kan tingas redan nu.
 
Tilly finns kvar i sitt jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge henne ett hem så kör vi dig dit, så ni får träffas.
 
 

 

 

Nyheter

Senaste