Hona.  Född ca 12/6  2018.

MOON och hennes syskon uppmärksammades bakom ett företag på Hälla. Många människor började mata dem. Så var det äntligen en man som kontaktades oss. Han lyckades fånga in en av dem, som kom till oss. Han visade oss exakt var de höll till. Elke, en av styrelseledamöterna var där kvällen efter och hon lyckades fånga in en till av dem. Hon tog hem dem till sig och döpte dem till Moon och Mila.

Det var fortfarande en unge kvar, men trots att Elke var där tre kvällar och nätter i rad såg hon inte till den mer. Endera har det hänt den något eller så har någon tagit hand om den.

Någon mamma hittades aldrig. Men tyvärr låg det två vuxna katter överkörda i närheten och vi misstänker att en av dem var mamman till dessa små.

Ungarna var skygga, men inte förvildade! Deras uppträdande säger oss att de inte är födda ute, de har haft ett hem och blivit dumpade.

De är fortfarande lite skygga i början av bekantskapen. Men det dröjer inte så länge förrän de inser att man är snäll och vill dem väl. Men den som ger dessa underbara kissar ett hem måste vara beredd på att ge dem den tid de behöver för att bli riktigt harmoniska och trygga. Man måste engagera sig, leka och busa med dem.

Moon måste få flytta till samma hem som sin syster Mila. De finns fortfarande i sitt jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge dem ett hem så mejlar du oss så vi kan avtala tid när vi åker till jourhemmet så ni får träffas.

 


 

Nyheter

Senaste