Hona, kastrerad, öron- och chipmärkt. Född 2015.

LARA är en mycket snäll flicka, men hon är blyg av sig. Hon är inte direkt skygg, utan mer ”blyg”. Hon är mycket nyfiken och denna nyfikenhet gör att hon vågar komma nära efter en stund. Hon hade varit i sitt jourhem ca en vecka innan hon vågade låta sig smekas och ligga med jourhemsmatte i sängen. När hon skulle fotograferas blev hon så nyfiken att hon nästan var helt framme vid kameran, bara efter ca 10 minuter.

Lara har en ”idé” i sitt vackra huvud om att inga dörrar i köksskåpen ska vara stängda! Hon öppnar dem genast. Detta innebär att matte och/eller husse inte kan ha farliga saker i nedre skåpen, t ex mediciner eller plast. Ev kan matte och/eller husse sätta ett ”barnlås” så hon inte kan öppna dörrarna. Att hon absolut vill öppna dörrarna gör ju också att man måste vara mycket noga med att låsa ytterdörren, så hon inte får för sig att öppna även där.

Lara och hennes bästis Larissa måste få komma till samma hem för att bli lyckliga. Den som öppnar sitt hem för dessa två underbara tjejer måste vara beredda på att ge sötaste Lars den tid hon behöver för att bli riktigt harmonisk. Det kan ta lite tid, men hon är mycket väl värd det och man kommer inte att ångra sig. Det måste vara ett barnlöst hem eftersom Lara är så rädd för häftiga rörelser och höga, plötsliga ljud.

Lara och Larissa finns i ett av våra jourhem och om du är seriöst intresserad av att ge dem ett hem så mejlar du så vi kan avtala tid när ni får träffas.