Katterna som flyttat från Huskatten har alla fått nya liv, i nya hem, med nya familjer.
Här kommer lite bilder och berättelser om katternas nya vardag

Om ni vill lägga in en bild och text på en katt som du köpt på Huskatten Västerås, så maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

My och Murre har bott hos oss sedan november 2010 och det har gått hur bra som helst! De tog dem knappt en halvtimme innan de började känna sig som hemma i våran 2a. Vi har nyss satt nät på balkongen så att de kan få i sig lite frisk luft, trots att de är innekatter. Det är populärt!

De trivs ihop och busar och jagar varandra. Murres specialitet är att han älskar att leka med hopknycklade papper av alla slag, helst bullpapper, och My drar oss gärna i håret, speciellt om man har hästsvans :-)


Vi är hur nöjda som helst och väldigt glada att de valde just oss!


Ulrika och Lin

Nu har det gått 4 månader sedan Ludde kom hem till mig och Sune, efter Kryddans tragiska död. Ludde som nu heter Pontus trivs jättebra! Han är väldigt lugn och cool men har riktiga kattfighter med Sune som nu heter Simson! Det fungerar perfek! och jag vill tipsa alla som tar hem en katt till en annan: ge det tid, det har fungerat för mig flera gånger nu. Det kan vara kärvt i början men det löser sig oftast.

Tog med mig kissarna ut till landet häromveckan för att träna dom att vara ute. Simson gjorde en luftvolt i sitt koppel och plötsligt var han lös!!! Jag trodde hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig men han hann inte smita! Hur han gjorde kommer jag aldrig att få veta. Kopplet satt både runt magen och halsen!!!! Och Pontus var inte så intresserad att vara ute. Nu har vi provat och dom blir innekatter! Så allt är bara bra här och det är såååå kul att se dom fightas! Pontus gillar att boxas och Simson gillar att sitta på Pontus och slicka honom på huvudet! Ha´en trevlig sommar från oss, Simson, Pontus och Anne


Nu är Sessan vår katt. Hon har intagit sin plats i familjen. Hon är en tuff tjej med glimten i ögat. Mycket bus blir det. Sessan har fått gå ut och tycker att livet leker. Hon speedar på gräsmattan, klättrar i äppelträden, vilar på trappen. Äter med god aptit, till och med fångat 2 st möss.

Sessans familj

Vår lilla Grim har funnit sig till rätta hemma hos oss. En väldigt kelig, nyfiken och social herre. Han har fått för sig att han ska dricka vatten från kran på toaletten.
Nu är det mycket kel och lek här hemma. Den bästa leksaken är ett garnnystan.

Hälsning från Marie

Underkategorier

Katterna som flyttat från Huskatten har alla fått nya liv, i nya hem, med nya familjer.
Här kommer lite bilder och berättelser om katternas nya vardag

Om ni vill lägga in en bild och text på en katt som du köpt på Huskatten Västerås, så maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!