Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

4000 KRONOR hittelön till den som hittar katten Markus som gått vilse från sitt hem i centrala Råby 25/11-2019. Har du tips skriv sms eller ring

Kännetecken: Vit spets på svansen, och på alla fyra tassar, på bröstet, hakan och mellan bakbenen. Markus är kastrerad men ej id.märkt.

Med vänlig hälsning / Elias 073-698 50 24
 

 

Katten (Sally) försvann 2020.02.02 från Reagatan 3 Berghamra (närheten av Väderleksgatan) Honkatt, kastrerad, chippad och registrerad. Social.
Registreringen står på Christina Norberg Jansson.

Vi kan nås på 070-26 34 080
alt. 070-66 42 356