Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Gustav är helt röd, lite ljusare under hakan. försvann från ALMÖ-LINDÖ i början av juli 2019.

Kastrerad hane, ej märkt . Han är 8 år.  Vanligtvis kelig och gosig.

Tel 070 2714 784

/Hans

 

 

Signe är  bortsprungen från Irisvägen, Norra Gryta, sedan den 16 december 2019. Honkatt, ID-märkt, kastrerad och registrerad. Signe är skygg för okända människor.

Kaija  Ramnell   073 782 54 44
Sofia Ramnell    073-617 99 90

 

Min katt Ziggy försvann i måndags kväll den 16 december från Romfartuna i Västerås. Han är 8 månader, kastrerad, chipmärkt, och registrerad i SKK. Ziggy är rödbrun, randig, har ett karakteristiskt band på bringan och randig "tvättbjörnssvans"

Finns en möjlighet att han kan ha åkt med till Västerås i någon bil här på gården. Han är otroligt kelig och social. Vet dock inte hur han reagerar ute.

Mitt mobilnr 0760-24 59 15

/Helena

 

Min katt försvann från Bäckby för ca en månad sedan (början på november). Hon är kastrerad men ej id-märkt. Hon är lite social men skygg och osäker.
Hon har en prick under höger tass. Jag kallar  henne för Katt


/Fadi Nanno
mobilnr; 0736-80 20 38

 

4000 KRONOR hittelön till den som hittar katten Markus som gått vilse från sitt hem i centrala Råby 25/11-2019. Har du tips skriv sms eller ring

Kännetecken: Vit spets på svansen, och på alla fyra tassar, på bröstet, hakan och mellan bakbenen. Markus är kastrerad men ej id.märkt.

Med vänlig hälsning / Elias 073-698 50 24